Forelli-juustutäidisega suvikõrvitsad
portsjoneid4 ettevalmistus0 min
Komponendid
2 keskmist suvukõrvitsat (kokku 600 g)
240 g forellifileed
50 g riivjuustu
150 g granaatõuna seemneid
soola
musta pipart
75 ml 2,5% maitsestamata jogurtit
4 sl kuni 20% majoneesi
Juhend
- Lõika kõrvitsad pikuti pooleks ja kaabi sisu lusikaga välja.
- Haki kõrvitsasisu, lisa tükeldatud kala, hakitud till ja riivitud juust, sega kokku.
- Puhasta granaatõun, eralda seemned.
- Maitsesta kõrvitsalootsikud vähese soolaga, pane granaatõunaseemned põhja, lisa kala-kõrvitsa-juustutäidis.
- Sega, majonees ja jogurt, maitsesta pipraga ja kalla lootsikutele.
- Küpseta eelsoojendatud 175kraadises ahjus 45 minutit.